Hyppää sisältöön

Inkoonrannan hirsikerrostalot ovat valmiita

Inkooseen valmistui loppuvuodesta 2022 kahdesta hirsikerrostalosta koostuva As Oy Inkoonranta. Rakennukset ovat 4-kerroksisia hissillisiä kerrostaloja.

Inkoonrannan kerrostalojen seinärakenne on toteutettu 240 mm vahvuisella kuusen lamellihirrellä, jossa on Honkatalojen oma Sharpline-profiili. Hirsiseinässä käytetään Honkatalojen kehittämää ja patentoimaa painumatonta hirsirakennetta, jonka ansiosta puun luonnollinen eläminen saadaan minimoitua, ja puurakenteisiin on mahdollista integroida lattian tasolta katonrajaan ulottuvia laajoja lasipintoja saumattoman tyylikkäästi ja turvallisesti.

Kerrostalot on suunnitellut Arkkitehti Aki Hiltunen, SAFA,TaM / Osuma Arkkitehdit Oy.

Ylelliset merenrantatalot varattavissa

Alueen rakentaminen jatkuu edelleen, seuraavana vuorossa ovat ylelliset merenrantatalot.

Rantatalot ovat hirsirunkoisia ja kaksikerroksisia. Asuntoja rakennetaan yhteensä 12 kpl, kolmeen eri rakennukseen. Merenranta-asuntojen koot vaihtelevat 102–148 neliön välillä, ja ne edustavat skandinaavisen pelkistettyä ylellisyyttä.

Puuta suosiva design on raikas tuulahdus vanhaa ja uutta. Muodokas harjakatto ja hirren runsas käyttö muistuttavat saariston perinteistä. Nykyaikaa edustavat mm. suuret, näyttävät lasipinnat, joiden yhdistämisen hirsirakentamiseen mahdollistaa patentoitu painumaton hirsirakenne.

Inkoonrannan merenrantatalot vehreine puutarhoineen huokuvat modernia saaristolaishenkeä, jossa arki ei tunnu arjelta, vaan elämältä, joka kutsuu pysähtymään ja nauttimaan.

Rantatalojen arkkitehtisuunnittelu Janne Kantee, arkkitehti SAFA.

Huoneistot ovat varattavissa nyt.

Tiedustelut ja varaukset:

www.inkoonranta.com

House Design Collection
TILAA YLI 300-SIVUINEN IDEAPANKKI

HONKATALOT
HOUSE DESIGN
COLLECTION -KIRJA

Tietoa tuotteistamme ja tavastamme rakentaa

Kymmeniä talo- ja huvilamalleja

Upeita ulko- ja sisäkuvia sekä 3D-visualisointeja

Runsaasti ideoita ja inspiraatiota oman Honkatalo-projektin suunnitteluun