Hyppää sisältöön
Ajankohtaista

Grand Designs Suomi 13.10.2022

Meillä on ilo kertoa, että toimittamamme upea kohde Villa Aurinkotervehdys on mukana MTV:n uudessa Grand Designs Suomi -ohjelmasarjassa!

Grand Designs Suomi, Villa Aurinkotervehdys
Grand Designs Suomi kausi 1

Briteissä huippusuosittu Grand Designs on täynnä ainutlaatuisia ja kunnianhimoisia talonrakennusprojekteja, hienoa arkkitehtuuria ja huippu-designia. Nyt ohjelmasta on ensimmäistä kertaa tehty Suomi-versio, jonka ensimmäinen osa esitettiin 22.9.2022. Villa Aurinkotervehdys nähdään ohjelman neljännessä jaksossa torstaina 13.10. klo 21.00. Katsomossa jakso on jo nähtävissä.

Grand Designs Suomi kausi 1 – Aurinkotervehdys
Grand Designs Suomi kausi 1 – Aurinkotervehdys

Villa Aurinkotervehdys on tyylikäs merenrantahuvila lyhyen matkan päässä Helsingin kiireisestä arjesta. Talo on suunniteltu rentoon oleskeluun perheen ja ystävien kanssa, mutta se toimii myös inspiroivana paikkana työpalavereille. Nimensä huvila on saanut aurinkoa kohti avautuvasta kattomuodosta. Suuren ikkunapinnan ansiosta upeasta maisemasta ja ympäröivästä luonnosta tulee osa sisustusta.

Kokonaisuus koostuu kolmesta rakennuksesta, huvilasta, vierastalosta ja saunasta, ja se on arkkitehti Tuomas Silvennoisen juuri tälle paikalle ja tälle perheelle yksilöllisesti suunnittelema. Kohde on toteutettu massiivisesta kuusen lamellihirrestä painumattomalla rakenteella ja tietenkin ainutlaatuisilla HTWS-ikkunoilla.

Grand Designs Suomi kausi 1 – Aurinkotervehdys

Kuvat: David O’Weger

TILAA YLI 300-SIVUINEN IDEAPANKKI

HONKATALOT
HOUSE DESIGN
COLLECTION -KIRJA

Tietoa tuotteistamme ja tavastamme rakentaa

Kymmeniä talo- ja huvilamalleja

Upeita ulko- ja sisäkuvia sekä 3D-visualisointeja

Runsaasti ideoita ja inspiraatiota oman Honkatalo-projektin suunnitteluun