26.10.2022

Suomen kaunein koti 1.11.2022

Suomen kauneinta kotia haetaan jälleen MTV-kanavalla, jossa pyörii parhaillaan Suomen kaunein koti -sarjan kymmenes kausi. Sarjan kymmenennessä jaksossa tiistaina 1.11. esiteltävien kotien joukossa on myös toimittamamme moderni hirsitalo.moderni hirsitalo, Suomen kaunein koti -ehdokas 2022

Tämä talo on täynnä ekologista luksusta, modernia designia ja laadukkaita yksityiskohtia. Talo ja sen sisustus on toteutettu mahdollisimman pitkälti luonnon materiaaleilla ja laadusta tinkimättä.

Casa Inkinen, moderni hirsitalo

Talon on suunnitellut Janne Kantee, arkkitehti SAFA ja se on toteutettu massiivisesta kuusihirrestä. Hirsipinnoissa on erityinen harjauskäsittely, joka tekee pinnoista pehmeän näköiset ja miellyttävän tuntuiset. Ainutlaatuinen painumaton hirsirakenteemme mahdollistaa suurien rakenteeseen integroitujen HTWS-ikkunoiden käytön. Ympäröivä luonto tulee näin upeasti osaksi sisustusta. Ylellisyyden vaikutelman viimeistelee rakenteiden listattomuus.

moderni hirsitalo

Talo on suunniteltu erityisesti hyvinvointilähtökohdista, joten massiivinen hirsirakenne on luonnollinen valinta hyvien terveysvaikutustensa takia. Kokonaisvaltaista hyvinvointia arvostavan pariskunnan kodista löytyy tietysti myös oma kuntosali ja makuuhuoneen suunnittelussa on panostettu laadukkaaseen uneen.

Jakso on jo nähtävissä Katsomossa!

kuntosali hirsitalossa