Paras hirsivalikoima

Hirsirakentaminen on meille sydämen asia. Siksi tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme markkinoiden monipuolisin tuotevalikoima hirsissä. Meiltä löytyy laaja kattaus erilaisia hirsityyppejä, hirsinurkkia sekä hirsivahvuuksia.

Valmistamme niin perinteisiä höylähirsiä, lamellihirsiä kuin pyöröhirsiä. Uutuustuotteemme Alkuhirsi  on paluu hirsirakentamisen juurille. Se on toteutettu 100% massiivipuusta, puulajina vaalea kuusi.

Hirsivalikoimastamme löytyy suurta ja pientä, pystyyn, vaakaan ja ristiin liimattua. Omat profiilimme Sharpline ja Softline viimeistelevät hirsiseinän tyylikkään ulkonäön. Tehtaallamme on mahdollista valmistaa jopa 500 mm vahvuista jyhkeää jättihirttä.

Nurkkaratkaisuja on sekä perinteisen pitkän nurkan että modernin nurkan ystäville. City Plus -nurkkaratkaisumme on patentoitu moderni hirsinurkka, jossa hirret kulkevat samassa tasossa. Se on erittäin tiivis ja myös tyylikäs sisänurkkaan tehdyn lisähuulloksen ansiosta.

Moderniin arkkitehtuuriin kuuluvat olennaisesti laajat lasipinnat, joiden yhdistäminen hirsirakenteeseen onnistuu turvallisesti ja tyylikkäästi omalla patentoidulla painumattomalla hirsirakenteellamme. Erityisellä tapitus-ruuvaustekniikalla toteutettuna on mahdollista saada aikaan täysin painumaton ja vääntyilemätön hirsiseinä.

Lue lisää

Käytössä vain parhaat puun laatuluokat

Vaalea kuusi sopii modernin kodin materiaaliksi

Painumaton hirsi -rakenne

Modernein tuotantoteknologia ja eniten CNC-työstöjä

Vähemmän jatkoksia hirsiseinissä

Tasalaatuiset lamellihirret ja liimapuut

Puurakenteisiin integroidut HTWS-ikkunat

Huoliteltu ulkonäkö Sharpline- ja Softline-profiileilla

City Plus -nurkkaratkaisu

Maan monipuolisin tuotevalikoima

Kuusen hyvä kosteuskestävyys sopii moderniin arkkitehtuuriin

Raikas sisäilma lisää hyvinvointia

Massiivinen seinärakenne hengittää

Miellyttävää asumista ympäri vuoden

Koti, joka kestää aikaa

Alkuhirsi on lisäaineeton massiivihirsi

Muoviton talo