Paras hirsivalikoima

Hirsirakentaminen on meille sydämen asia. Siksi tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme markkinoiden monipuolisin tuotevalikoima hirsissä. Meiltä löytyy laaja kattaus erilaisia hirsityyppejä, hirsinurkkia sekä hirsivahvuuksia.

Valmistamme niin perinteisiä höylähirsiä, lamellihirsiä kuin pyöröhirsiä. Uutuustuotteemme Alkuhirsi on paluu hirsirakentamisen juurille. Se on toteutettu 100% massiivipuusta, puulajina vaalea kuusi.

Hirsivalikoimastamme löytyy suurta ja pientä, pystyyn, vaakaan ja ristiin liimattua. Omat profiilimme Sharpline ja Softline viimeistelevät hirsiseinän tyylikkään ulkonäön. Tehtaallamme on mahdollista valmistaa jopa 500 mm vahvuista jyhkeää jättihirttä.

Nurkkaratkaisuja on sekä perinteisen pitkän nurkan että modernin nurkan ystäville. City Plus -nurkkaratkaisumme on patentoitu moderni hirsinurkka, jossa hirret kulkevat samassa tasossa. Se on erittäin tiivis ja myös tyylikäs sisänurkkaan tehdyn lisähuulloksen ansiosta.

Moderniin arkkitehtuuriin kuuluvat olennaisesti laajat lasipinnat, joiden yhdistäminen hirsirakenteeseen onnistuu turvallisesti ja tyylikkäästi omalla patentoidulla painumattomalla hirsirakenteellamme. Erityisellä tapitus-ruuvaustekniikalla toteutettuna on mahdollista saada aikaan täysin painumaton ja vääntyilemätön hirsiseinä.